Hop til hovedindholdet

Aabenraa Kommune logo

VORES VAND


Dato og tid

Onsdag d. 12. august 2020 kl. 09:00 til Tirsdag d. 15. december 2020 kl. 20:20

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 10. december 2020 kl. 09:00

Sted

Ved vandet, Vandvej 1, 6200 Aabenraa Ved vandet
Vandvej 1
6200 Aabenraa

VORES VAND


Arrangementsbeskrivelse

Vil du være med til at sætte retning for vores vandfaciliteter og aktiviteter?

Vi har masser af vand både indendørs og udendørs i Aabenraa Kommune. Der er svømmehaller og friluftsbade med en del år på bagen, og der er grusgrave og andre spots langs kysten med stort potentiale - Der er renoveringsbehov og udviklingspotentialer.

Før der kan træffes beslutninger om, hvad der skal satses på, er der behov for viden, om det vi har, ligesom der er behov for at se på fremtidens behov.

Derfor gennemfører vi efter sommerferien 2020 og frem til foråret 2021 to processer – og her er du inviteret med!

Helhedsplan
Vi får udarbejdet en helhedsplan for vandfaciliteter og aktiviteter i hele kommunen indendørs men også med blik for det udendørs.

Visionsoplæg for Arena Aabenraa
Derudover zoomer vi ind på Arena Aabenraa, hvor vi laver et visionsoplæg, der skal danne udgangspunkt for ideoplæg og byggeprogram for den delvist nye svømmehal i Aabenraa, der allerede er sat økonomi af til.

Innovative Rådgivere
Det er Arkitektfirmaet Keingart, der skal gennemføre processerne og lave analyserne for os. Keingart har stor erfaring og en meget innovativ tilgang til udvikling af idrætsfaciliteter og svømmehaller. Se mere her: http://keingart.com/

Status
Vi har allerede gennemført interessentmøder og workshops og indsamlet en masse viden fra jer. Vi har diskuteret fordele og ulemper ved en række sceniarier. Derfor går vi nu ind i den afsluttende fase, hvor vi sammen skal kvalificere oplægget til Helhedsplanen og Visionsoplægget.
 
Hvis de gældende covid-19 restriktioner tillader det, håber vi, at I vil deltage i de foreløbigt sidste planlagte aktiviteter. Det er:

Interessentmøde 3: Helhedsplanen
Mandag d. 14. dec. i Arena Aabenraa kl. 17-20.00

Workshop 3: Visionsoplægget for Arena Aabenraas svømmehal Tirsdag d. 15. december i Arena Aabenraa kl. 13.30-16.00

Meld jer til på siden her.

Efter de to aktiviteter er gennemført tilrettes Helhedsplanen og Visionsoplægget, inden det præsenteres for Kultur- og Fritidsudvalget.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Ane Tarp Hansen atha@aabenraa.dk eller mobil 23 62 40 75

Venlig Hilsen Aabenraa Kommune – Arena Aabenraa – Aktiv Aabenraa

Kontaktinformationer til arrangør

Aabenraa Kommune
Tlf: +45 23 62 40 75
atha@aabenraa.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Aabenraa Kommune
Tlf: +45 23 62 40 75
atha@aabenraa.dk