Hop til hovedindholdet

Aabenraa Kommune logo

Mere natur i hverdagen


Dato og tid

Tirsdag d. 22. marts 2022 kl. 18:30 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 20. marts 2022 kl. 23:55

Sted

Folkehjem, Haderslevvej 7, 6200 Aabenraa Folkehjem
Haderslevvej 7
6200 Aabenraa

Mere natur i hverdagen


Bliv inspireret til en hverdag med mere natur og flere naturoplevelser

Læs mere om arrangementet


Die Veranstaltung ist ein Teil des Interreg-Projektes ”Blumen bauen Brücken – Blomster bygger broer’. Der Inspirationsabend ist auf Dänisch. Sollte eine Simultanübersetzung von Dänisch auf Deutsch notwendig sein, kann diese bei einem entsprechenden Hinweis auf der Anmeldung angeboten werden.


Hils på de lokale naturforeninger og bliv inspireret til en hverdag med mere natur og flere naturoplevelser. Danmarks Naturfredningsforening, Haveselskabet, Fuglelund Naturcenter, Naturfamilier er gået sammen med EU Interreg projektet ’Blomster bygger broer’ for, at vise dig, hvor nemt det er at få lidt mere natur ind i hverdagen.

Kristian Nordstrøm, erfaren haveekspert, guider os igennem aftenen.

Natursnak med Vicky Knudsen
Mød én af Danmarks dygtigste og mest inspirerende naturformidlere. Hendes smittende begejstring giver hurtigt et smil på læben, og der er høj risiko for at blive klogere, fascineret og mere nysgerrig på alt den natur, der er lige udenfor døren.

Vicky Knudsen er uddannet biolog og har medvirket i en lang række indslag om natur i både tv, radio og de skrevne medier. Hun er især kendt fra det populære tv-program på TV2 ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr” og fra P1’s ugentlige naturvidenskabelige program ’Vildt Naturlig’.

VickyKnudsen

Mød de lokale natur- og haveforeninger
En række lokale foreninger med interesse i natur og naturoplevelser præsenterer deres forening og giver tips til, hvordan du kan give naturen lidt mere plads, der hvor du bor. EU Interregprojektet ’Blomster bygger broer’ står klar med inspiration og forslag naturture i Aabenraa, Sønderborg og Flensburg, Glücksburg området. 


Husk mobilen, så du kan dyste med i naturquizzen
Hør mere om et nyt lokalt biodiversitetsnetværk
Tilmeld og deltag i konkurrencen ’det vildeste blomsterbed’Arrangementet gennemføres som en del af EU Interregprojektet ’Blomster bygger broer – Blumen Bauens Brücken’. Arrangementet foregår på dansk, men med mulighed for simultantolkning fra dansk til tysk, hvis det efterspørges – husk skrive det ved tilmelding.


Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Trine Rosen Madsen, Aabenraa Kommune
Tlf: +45 24915518
trm@aabenraa.dk

Kontaktinformation til arrangør

Trine Rosen Madsen, Aabenraa Kommune
Tlf: +45 24915518
trm@aabenraa.dk