Hop til hovedindholdet

Aabenraa Kommune logo

Campusdagen 2023


Dato og tid

Tirsdag d. 12. september 2023 kl. 09:00 til 13:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 6. september 2023 kl. 12:00

Sted

Arena Aabenraa, Hjelmallé 3, 6200 Aabenraa Arena Aabenraa
Hjelmallé 3
6200 Aabenraa

Campusdagen 2023


Aktivitetsbeskrivelser

Du skal til CampusDag d. 12. september hvor du skal  vælge 3 forskellige aktiviteter. Det gør du i højre side.

Dagen handler om fællesskab, socialt samvær og at I som studerende skal lære hinanden at kende på tværs af uddannelserne i Aabenraa.

INDENFOR
 • Badminton og Pickleball
 • Billedkunst
 • Boksning
 • Brætspil og skak
 • Dans
 • Det kreative hjørne
 • Fri svømning
 • Høvdingebold
 • Klatrevæg
 • Lav en lerfigur
 • Volleyball
 • Yoga

UDENFOR
 • Archery Battle
 • Bueskydning
 • Crossfit
 • Discgolf
 • Gåtur
 • Lejrbål
 • Mountainbike (MTB)
 • Ninja
 • Padeltennis
 • Petanque
 • Streetbasket
 • Sæbekasseløb
 • Teambuilding
 • Triolektisk fodbold

AKTIVITETSBESKRIVELSER

Archery Battle (outdoor)

Sjov bueskydning, hvor der skydes mod hinanden. Det kan sammenlignes med Paint Ball, hvor der også kæmpes i to hold. Målet er at skyde hinanden. I stedet for en dragt som udstyr er man i Archery Battle iført en maske. Der opstilles forhindringer på banen, så man kan gemme sig og lave overraskelsesangreb.

Badminton / Pickleball (indoor)

Pickleball er en blanding af tennis, bordtennis og badminton. Spillet er sjovt, fordi modstanderen står tæt på hinanden. Badminton er ketcherspil med fjerbold.

Billedkunst (indoor)

Du kommer til at arbejde kreativt med billedkunst i form af collager. En collage er en kunstnerisk teknik, hvor vi arbejder med billeder, tekst, avisudklip, karton og papir. Dette sættes sammen på en flade, for at skabe et nyt og unikt kunstværk. Det er kun din fantasi der sætter grænser.

Boksning (indoor)

Sjov udfordring for alle. Kom og udfordr dig selv med en sjov og hård kampsportstræning. Vi prøver lidt af hvert inden for boksetræningen.

Brætspil + skak (indoor)

Er du til hjernegymnastik, så er denne aktivitet lige noget for dig! Her har du mulighed at lære andre at kende ved forskellige brætspil som backgammon, ludo og besserwisser.

Her kan du spille skak eller lære, hvordan man spiller skak, hvis du endnu ikke kender spillet så godt. Hjernegymnastik på den gode måde!

Bueskydning (outdoor)

Traditionel bueskydning er en ældgammel praksis, der kombinerer teknik, koncentration og historie. Skiveskydning er en kerneøvelse inden for bueskydning og udføres ofte med en fast afstand. Deltagerne sigter mod en skydeskive, der er hhv. 10 og 15 meter væk. Det kræver en dygtig balance mellem teknik, åndedræt og fokus for at opnå en vellykket pilafgivelse mod målet.

Crossfit (outdoor)

Vil du udfordre din krop? Så skal du være med til at lege på multibanen ved Arenaen.Træning med både udstyr, kropsvægt og trillebør, en time hvor alt kan ske!

Dans (indoor)

Modul 1: Latin Fun 

En time fyldt med lækre trin og skøn musik. Vi danser til skønne rytmer og skal have gang i hofterne. Grundtrin inden for Latin Amerikanske danse er på programmet. Alle kan være med og en ting er helt sikkert - man får sved på panden. 

Modul 2: Feel good fitness dance

En time med højt humør og lækker musik.Vi danser simpel koreografi og alle kan være med.
Du kan 100% synge med på mange af sangene og så skal vi bare have det sjovt! 

Modul 3: Hip Hop / Funk

Vi sammensætter en koreografi. Niveauet er begynder og derfor kan alle være med.Vi vil samtidig lave danse grundtrin indenfor Hip hop/ Funk og House! 

Det kreative hjørne (indoor)

"DIY og life hacks: kreative ting med papir og naturmaterialer". Brug din fantasi og vær kreativ! I dette værksted kan du udfolde dig kreativt. Her kan du lave dine egne kreationer i papir fra gamle bøger og med naturmaterialer, lave drømmefanger, blomster, æsker, dyr eller andet sjovt, som du får med hjem.

Disc Golf (outdoor)

Disc golf spilles som almindelig golf, men bold og køller er skiftet ud med en disc (frisbee). Disc golf er en god, sjov og gratis fornøjelse, hvor alle kan være med. Kom og få en kort introduktion til spillet og prøv kræfter med en af de hurtigst voksende idrætsgrene i Skandinavien.

Fri svømning (indoor)

Kunne du tænke dig en time i svømmehallen med dine kammerater? Så meld dig til fri svømning. Her er der mulighed for leg og sjov i vandet. Du kan også svømme ’baner’, hvis du hellere vil det. Husk svømmetøj og håndklæde.


Gåtur (outdoor)

Ta’ din bedste studiekammerat under armen og gå ud i skoven. Ruten er ca. 4 km. Lang.

Høvdingebold (indoor)

De to hold spiller med en blød bold og det gælder om at ”skyde” modstanderne på det modsatte hold.

Klatrevæg (indoor)

Test dit mod på en klatrevæg, eller udfordr din højdeskræk på denne aktivitet. Der vil være instruktører til at hjælpe og guide dig igennem forhindringerne.

Lejrbål (outdoor)

Besøg lejren hvor kreative aktiviteter giver en rolig og mindful oplevelse.

Lerfigur (indoor)

Du kommer til at arbejde kreativt med ler ud fra et tema. Der arbejdes med hænder og simple værktøjer.


MTB (outdoor)

Vi cykler en fastlagt rute gennem skoven, med mulighed for både fræs og hygge. Der vil være forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med.

Ninja (outdoor)

Prøv faldteknik, frigør dig fra greb, lær at undvige et sværd, eller grib det med de bare hænder. Prøv selvforsvarsteknikker efter eget valg. Sjov ninjatræning med en mesterinstruktør med 37 års erfaring! Du kan også ønske andre særlige ting du gerne vil afprøve på dagen.

Padeltennis (outdoor)

Padel er en mellem tennis og squash.
Padel er en sport, der kombinerer action med sjov og socialt samvær. Det er en fantastisk sport for alle og er både hurtigt og nemt at lære.

Petanque (outdoor)

Det klassiske spil, hvor det gælder om at ens hold har så mange kugler tættest på grisen som muligt. Vi spiller med op til 6 spillere på hvert hold. Hvert hold har i alt 6 kugler, så det maksimale pointtal i én runde er 6. Der spilles i 15 minutter, og det hold som har flest point vinder. Hver runde starter med, at holdene dannes.

Streetbasket (outdoor)

Et sjovt og hurtigt spil, hvor to hold spiller på samme kurv. Vi spiller små kampe af 5 minutter, så man som hold skifter mellem at spille og holde pause.

Sæbekasseløb (outdoor)

Find dit indre legebarn frem og vær med i sæbekassestafet. Sæbekassen skal samles, og der køres i lige stræk til modsat ende af banen. Tilbageturen foregår i slalom, hvorefter de næste to overtager.  Turen køres 4 gange for at færdiggøre stafetten. Ved start og slut skal sæbekassen skilles af. 

Teambuilding (outdoor)

Her kommer du til at have det sjovt med flere små sjove og udfordrende aktiviteter sammen med andre. Teamspirit og humor er en fordel.

Triolektisk fodbold (outdoor)

Triolektisk fodbold er en anden form for fodbold, som skal spilles af tre hold på en bane med tre mål. Her handler det om at forsvare sig og indgå alliancer - ikke om at angribe.

Volleyball (indoor)

Et boldspil, hvor to hold, hvert bestående af seks spillere, forsøger at få bolden til at ramme gulvet på modstandernes banehalvdel. Banen er delt op af et net, som også adskiller spillerne fra de to hold fra hinanden. Tilmeld jer som hold (6 -8 spillere), også gerne Mixhold eller kig bare forbi, så sætter vi holdene sammen på stedet.

Yoga hold 1 + 2 (indoor)

Yoga hvor vi starter med aktive yoga øvelser og slutter med passive yoga øvelser. I yogaen trænes smidighed, styrke, balance og koncentration. Ingrid Ridderberg er fysioterapeut og certificeret Iyengar® Yogalærer.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Campusbyen Aabenraa, CampusKoordinator Maja Sommerlund
Tlf: +45 24797767
msomm@aabenraa.dk

Kontaktinformation til arrangør

Campusbyen Aabenraa, CampusKoordinator Maja Sommerlund
Tlf: +45 24797767
msomm@aabenraa.dk